TOP 10 svíček / vonných vosků

Udělali jsme u nás v obchůdku anketu o nejoblíbenější svíčku / vosk, které u nás nabízíme. Náš tým čítá sedm lidí a všichni jsme vybírali velmi pečlivě, ale bylo jich tolik, že vznikl žebříček TOP 10.

Napřed si představíme jednotlivé značky:

 

WOODWICK

Od roku 2006 vám značka WoodWick® přináší krásné vůně, které potěší všechny smysly, a to s typickým dřevěným knotem, který při hoření praská a dodává zážitku z pálení vonných svíček jedinečný dotek útulné atmosféry.

Svíčky WoodWick® jsou sofistikovaným doplňkem s jedinečnou vůní, prezentovanou v elegantních sklenicích a "lodích" ve tvaru elipsy.

 

DW HOME

Firma DW Home byla založena již v roce 1996 s posláním vytvořit stylové a krásně vypadající domácí dekorace, které by uspokojily všechny spotřebitele. Unikátní svíčky jsou navrženy v Kalifornii těmi nejlepšími designéry a přináší na trh inovativní a jedinečné kouzlo.

Svíčky jsou ručně plněné sójovým nebo kokosovým voskem a krásně a dlouho voní.

 

VILLAGE CANDLE

Ruční výroba svíček ve státě Maine v USA nese značku Village Candle. Svíčky té nejvyšší kvality jsou vyráběny a kontrolovány podle přísných norem.

Krásné a originální svíčky vyrobené z nejkvalitnějšího parafínového vosku (potravinářského), v krásných a nezávadných barvách, z těch nejlepších esenciálních olejů splňují požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.

Značka Village Candle jako první uvedla na trh novou technologii - svíčku s dvojitým knotem, která pomalu a kvalitněji hoří, nevytváří saze a zajišťuje perfektní vyhoření svíčky bez zkrácení doby jejího hoření. Krásné esence svíček obsahují ty nejzajímavější vůně, které mohou váš domov naladit do hravé, svěží, smyslné nebo uklidňující nálady.

 

A teď k vítězům našeho hlasování.

 

10) LAVENDER CHAMOMILE (DW HOME)

Jedinečná vůně levandule a blahodárného heřmánku je jemně propojená s tóny bergamotu a nádechem divokého mošusu. Vůně vás příjemně uklidní a zároveň povzbudí.

lavender chamomile

9) ORANGE CINNAMON (VILLAGE CANDLE)

Pro všechny milovníky čajů a koření, kteří vědí, jak může kombinace této uklidňující a hřejivé vůně pomeranče spojená s vůní skořice rozzářit každý den.

orange cinnamon

8) WARM WOOL (WOODWICK)

Hřejivá vlna. Snová vůně hřejivé vlny a divokých květů vás vyzývají, abyste se nadechli a relaxovali.

warm woll

7) SWEET PEA POMEGRANATE (DW HOME)

Nádherná vůně sladkých hráškových květů prostoupená granátovým jablkem a tóny citrónové kůry zpříjemní každou vaší chvilku.

sweet pea pomegranate

6) PURE LINEN (VILLAGE CANDLE)

Příjemná, svěží vůně právě vypraného prádla, usychající na hřejivém letním sluníčku. Zapalte si tuto svíčku a nechte svůj domov provonět touto lehkou a čistou vůní.

pure linen

 

5) GARDENIA ROSE (DW HOME)

Zasněná květinová kombinace růže, gardénie, pačuli a santalového dřeva v nádherné skleněné dóze s víčkem vnese do vašeho domova kouzelnou vůni plnou energie.

gardenia rose

4) APPLE WOOD (VILLAGE CANDLE)

Provoňte svůj domov vůní sladkých jablek, čerstvého vzduchu, oudového dřeva, jantaru a bergamotu.

apple wood

 

3) SUGARPLUM FAIRY (VILLAGE CANDLE)

Luxusní damašková švestka je smíchána s granátovým jablkem, zlatým jantarem, malinami a zakončená nádechem bílého cedrového dřeva. Dopřejte si tuto pohádkovou vůni.

sugarplum fairy

2) WILD VIOLET (WOODWICK)

Zářivá kytička fialek se mísí se sprškou mořské vody a hřejivých dřev s vanilkou. Vrchol: Bergamot, citrón, mořská sprška. Srdce: fialka, růže šeřík, lístky máty.

wild violet

a absolutním vítězem se stává.....

 

1) WIZARD'S OWL (VILLAGE CANDLE)

Měsíční svit měkce dopadá na mohutná křídla moudré sovy, zatímco ta tiše roznáší očarované dopisy svěží vlahou nocí za občasného tajemného zahoukání. Lehce pánská vůně nás naprosto okouzlila.

wizards owl