BOMB COSMETICS

Za produktovou řadou značky Bomb Cosmetics stojí britská společnost Get Fresh Cosmetics, Ltd, která je jejím výrobcem. Založili ji James Mooore a Robert Philpott a začátky jejich podnikání byly docela skromné. Rozhodli se využít poznatků aromaterapie ve formě, která by byla pro zákazníky pohodlná, ale využívala všech blahodárných aromaterapeutických účinků. Uvedli proto na trh řadu šesti balistiků, které okamžitě zmizely z pultů. Od té doby společnost Get Fresh neustále rozšiřuje svoji nabídku a sklízí se svými výrobky úspěchy po celém světě. Get Fresh nyní vyváží do více než 60 zemí na světě. Popularitu si značka Bomb Cosmetics získala nejen svoji kvalitou, ale také šetrným přístupem k životnímu prostředí.

Co produkty odlišuje?

Síla éterických olejů. Tyto malé dárky od Matky přírody se nacházejí v každém produktu a jsou extrahovány z rostlin, květin a ovoce. Musí mít sílu, aby uklidnily duši, a jsou plné magie, aby změnily nebo vylepšily vaši náladu.

Jsou použité přírodní ingredience, kdykoli je to možné. Od září 2016 byly dokonce všechny třpytky nahrazeny novým typem, které jsou biologicky odbouratelné.

Všechno je "přátelské" :)

Zvířata, lidé ani životní prostředí by za náš luxus neměli trpět. Produkty proto nejsou testované na zvířatech a jsou vyráběny kompletně ručně - handmade

Jde opravdu o 100% ruční výrobu - všechny výrobky jsou láskyplně ručně vyráběné díky týmu více než 250 Bomb-er Lomb-ers! Proto je každý produkt originál!!

Aktuálně můžete vybírat z mnoha kouzelných motivů koupelových balistiků a kuliček, kde nechybí ani ty VÁNOČNÍ.