Přírodní pleťový krém pro suchou pleť, 30ml
Kód: 0025Související produkty
Detailní popis produktu
Typ pleti Normální, suchá a citlivá pleť
Vůně Sladká, hluboká vůně pravé vanilky. Spolu s použitým kakaovým máslem vytváří v krému jemnou vůni bílé čokolády, domova a dětství
Pokud hledáte krém, který bude nejen dokonale pečovat o pleť, ale také působit na všechny smysly díky svojí okouzlující vůni, jistě vás zaujme tento přírodní balzám vynikající hebkou texturou s vůní vanilky a kakaového másla.
- 100% přírodní
- Složení bez vody, která je nejlevnější kosmetickou surovinou. Díky tomu je koncentrovanou péčí a stačí ho použít velmi malé množství – vydrží tak velmi dlouho
- Používání je požitek díky hodnotným surovinám jako je bambucké a kakaové máslo, kokosový, mandlový a avokádový olej. Ty bojují proti ztrátě vlhkosti, která je důležitá pro vitalitu a pružnost pleti
- „Samo-konzervační" receptura – vyvinuta tak, aby nemusela obsahovat žádné konzervanty
- Vhodný pro vegany – 100% rostlinné složení
- Krém je balen v bio pytlíku z kompostovatelného materiálu
Složení: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jader), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Tocopheryl Acetate (vitamin E), Alcohol (bio líh), Vanilla Planifolia Bean Extract (pravá vanilka)
(Pokud vás zaujala přítomnost lihu, tak se možná ptáte, proč se v krému nachází: jestli jste někdy vyškrabávali dužinu z vanilkového lusku, víte, že je nepoddajná, mazlavá a lepkavá. To platí i pro vanilku použitou v této receptuře. Aby se krém dal touto přírodní vanilkou ovonět, je třeba ji rozpustit v lihu. Použitý líh je v biokvalitě a v krému je ho opravdu málo (tak málo, že by ho vaše kuchyňská váha ani nedokázala navážit), proto se ho nemusíte bát!)
Použití: Stačí použít skutečně malé množství. Krém nanášejte ideálně na navlhčenou pleť (např. po ošetření obličeje pleťovou vodou nebo omytí), tato aplikace zajistí dokonalé vstřebání do pokožky. Ta se v případě použití optimálního množství krému neleskne, naopak je hebká a příjemná na dotek.
Spotřebujte: do 6 měsíců od otevření
Skladování: Skladujte při teplotě do +25 °C (přirozenou vlastností použitých rostlinných másel a olejů je, že se při velmi vysokých teplotách stávají tekutými – pokud by s vámi krém cestoval do teplých krajin a stal by se tekutým, nemá to žádný vliv na kvalitu – buď ho můžete dát ztuhnout do chladu (např. lednice) nebo ho můžete používat v tekuté podobě jako pečující „olej").
* Kakaové máslo: Ač se nazývá „máslem", nemá s opravdovým máslem z mléka nic společného. Získává se totiž ze semen (bobů) kakaovníku, který byl znám už před tisíci lety Mayům, jež využívali jeho božské plody – ne nadarmo se kakaovník jmenuje „Theobroma", což znamená „pokrm bohů". Máslo se získává lisováním bobů, které se poté mohou ještě drtit na kakaový prášek. Středoamerické civilizace zpracovávaly kakaové boby nejen k získávání kakaového prášku jako hlavní suroviny na výrobu čokolády, ale také pro obsah másla, tvořící ceněnou ochranou pokožky v náročných klimatických podmínkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.