Vyživující tělový balzám Vanilka a Koření, 250 ml
Kód: 6452Související produkty
Sprchový gel a šampón italské značky Erbario Toscano. S výtažkem z měsíčku, heřmánku a hroznů. Vhodné na tělo i vlasy. Hydratuje, vyživuje aosvěžuje. Bez parabenů. Objem: 250ml
Detailní popis produktu
KYSELINA HYALURONOVÁ - poskytuje pružnost a hydrataci pokožky.
MĚSÍČEK LÉKAŘSKÝ - má zklidňující a hojivé vlastnosti, podporuje regeneraci kožních tkání.
HEŘMÁNEK - díky vysokému obsahu flavonoidů má protizánětlivé účinky. Podporuje syntézu kolagenu a kyseliny hyaluronové.
VÝTAŽEK ZE SLAMĚNKY - osvěžuje a zklidňuje.
VÝTAŽEK Z ČERVENÝCH LISTŮ RÉVY VINNÉ - má protizánětlivé a antioxidační vlastnosti, zabraňuje tvorbě otoků a posiluje kapilární stěny.
Nechte se očarovat italskými horkými večery. Užijte si opojnou vůni vanilky a koření v luxusním parfému značky Erbario Toscano. K dokonalému a intenzivnějšímu uvolnění všech...
Pozvedněte péči o tělo na novou úroveň s tělovým mlékem obohaceným o bambucké máslo. Pečlivě vybrané složení s rostlinnými výtažky vistárie a šeříku pečuje o pokožku celého těla...
Každodenní péče o pokožku pomocí správně zvoleného přírodního tělového krému je nezbytností zejména v případě suché či citlivé pokožky náchylné na podráždění vlivy okolního...
„PO KOUPÁNÍ PĚKNĚ SPOLU, NATŘEME SE SHORA – DOLŮ,KDYŽ POKOŽKA VLÁČNÁ JE, MAMINKA SE USMĚJE.” Kombinace prémiových přírodních složek tělového mléka Jack N´Jill zaručí jemnou...
Tohle přirozeně získané, rychle se vstřebávající mléko kombinuje hydratační vlastnosti, získané díky lněnému oleji a kakaovému máslu z Velké Británie, s vyživujícím...
Sametově hladké tělové mléko uhasí žízeň vaší pleti a pomůže ji obnovit a hydratovat svými přírodními složkami, luxusním mandlovým olejem, kakaovým máslem či organickým mlékem....
Tohle přirozeně získané, rychle se vstřebávající mléko kombinuje hydratační vlastnosti, získané díky lněnému oleji a kakaovému máslu z Velké Británie, s vyživujícím...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.