CANDY SOAP mýdlový plát na vykrajování mýdel Zelený, 350g±10%

Kód: 16774
Tip vyrobeno v ČR
Značka: CANDY SOAP
225 Kč
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024

Plát pro vykrajování mýdel, s nímž si rodiče i ti nejmenší užijí spoustu zábavy. Tvořte s dětmi veselá glycerinová mýdla a naučte je základům hygieny hravou a dobrodružnou formou.

Mýdlový plát má váhu cca 350 g a rozměry cca: š. 22 × d. 14 cm × v. 1 cm.

Počet vykrojených mýdel z jednoho plátu je asi 12 ks. Záleží však na velikosti a tvaru vykrajovátka a také na šikovnosti ručiček, které budou vykrajovat. Vykrajovátka nejsou součástí balení.

Součástí balené je také praktický návod, jak využít zbylou hmotu po vykrajování, aby vám po zábavě nezbyl žádný odpad

ZELENÝ PLÁT - zelený čaj

Detailní informace

doprava zdarma
doprava ZDARMA
od 2.000,-
vše skladem k odeslání
vše máme SKLADEM
ihned odesíláme
obal není odpad
obal není odpad
využíváme použitý obalový materiál
navštivte naši kamennou prodejnu
kamenná prodejna
navštivte nás ve Vyškově

Detailní popis produktu

Plát je balený v celofánu s napsaným složením a s návodem na použití.

Mýdlo má přirozenou pěnivost a neobsahuje žádná přídavná pěnidla, zjasňovače nebo konzervanty jako jsou látky na bází síry používané při průmyslové výrobě - sodium lauryl sulfate (SLS) a sodium laureth sulfate (SLES). Glycerin použitý pro výrobu našich mýdel je výhradně rostlinného původu a při jeho výrobě nebyly použity geneticky upravené rostliny.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Parfum (Benzylalcohol, Citronellol), Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Titanium Dioxide, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, CI 12490.

Zabraňte styku s očima. Odkládejte na suchou mýdlenku. Uchovávejte při teplotě 5 °C až 25 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: