ESTETIČ.KA porcelánový talíř DEZERTNÍ Tady Byla Buchta
Kód: 21070Související produkty
Dodejte pokožce nekonečný lesk slunce. Skvěle pigmentovaný bronzer a tvářenka v jednom vydrží na svém místě po celý den. Inspirační video ZDE. Hmotnost 6,6g
Detailní popis produktu
Jde o pokračování ze série tištěných talířů TADY BYLO CUKROVÍ. V tomto případě se jedná o celoroční verzi, kterou lze užít úplně na cokoliv. ♥︎
Jedná se o talíř, na kterém je autorská malba a věta je již vpečená. Což má hned několik výhod:
1. talíře je možné bezpečně mýt v myčce a dávat do mikrovlnky (barva není vystouplá)
2. na talířích je možné používat příbor
V tomto případě se tedy nejedná o ruční práci na každém jednotlivém talíři. Nic to však nemění na tom, že se jedná o autorský motiv a větu.
Poté se toho ujala česká porcelánka G. Benedikt v Karlových Varech. Takže se jedná o čistě ČESKÝ VÝROBEK. ♥︎
Jedná se o jídelní talíř, na kterém je autorská malba a věta od Estetič.ky, která je již vpečená. * autorský motiv* jídelní talíř 25 cm* český porcelán z Karlových Varů*...
Jedná se o ovál, na kterém je autorská malba a věta od Estetič.ky, ale je již vpečená. * autorský motiv * velký ovál 36 cm* český porcelán z Karlových Varů* tištěné ovály - je...
Baňatý hrnek na čaj či větší kávu s dekorem Medvědce. Medvědec je odborník na med. Zkoumá jeho blahodárné účinky a stará se o včelí produkci. Prostě "medvědí vědec" MEDVĚDEC.
Hrnek na čaj s dekorem zlatých prasátek. Objem: 450 ml
Mělký talíř z kolekce BYLO, NEBYLO. Tato série stylizovaných ilustrací oživuje klasické pohádky na porcelánu.
Šálek na espresso s dekorem zlatého prasátka. Objem: 60 ml Podšálek: 12 cm
Malý plochý hrnek ze světlé kameniny s houbičkou na kávu, ale klidně i čaj. Dekor se může lišit od fotky, protože každý kus je originál. 100ml
Malý porcelánový talířek s jasným poselstvím... MILUJ Se zlatým okrajem. Talířek můžete použít na šperky, pod svíčku, jako mýdlenku, na drahé kameny, pod sklenici s vodou.....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.