MALLOW ručně vyrobené nadýchané GOURMET marshmallows Strawberry Cheesecake, 3x

Pro milovníky jahodového cheesecake je připravena i tahle verze v marshmallow variantě. Kombinaci lahodného marshmallow, sladké pomazánky a křupavé sušenky nelze odolat!

Tyto lahodné Marshmallows se mohou pyšnit několika přednostmi. Patří mezi ně ruční výroba, výjimečně nadýchaná konzistence i výběr příchutí.

Váha jednoho ks je cca 40-55g

Můžeme doručit do:
5.4.2023
Skladem (>5 ks)
Kód: 52400
Značka: MALLOW
79 Kč 144 Kč / 100 g
cheesecake
vyrobeno v ČR

Složení: cukr, glukózový sirup, želatina, sušenka (pšeničná mouka, cukr, máslo (12%), palmový olej, sušená syrovátka, kukuřičný škrob, ječný slad, kypřící látky (uhličitany amonné, uhličitany sodné), emulgátor (sójové lecitiny), jablečno jahodová pomazánka (fruktózo-glukózový sirup, jablka, jahody, regulátor kyselosti (kyselina citronová), želírující látka (pektin), koncentrát z černé mrkve, aroma) mořská sůl, aroma, regulátor kyselosti (difosforečnany), disiřičitan draselný) jahodové aroma, extrakt z madagaskarské vanilky, kukuřičný škrob, barviva E122, E110, E102.

Obsahuje lepek, laktózu a sóju. Barviva E102, E122 a E110 mohou mít vliv na činnost a pozornost dětí.

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota na 100 g 1562 kJ / 373 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 75 g
z toho cukry 65 g
Bílkoviny 3 g
Sůl 0,1 g

 
Jak dlouho mashmallows vydrží?

Marshmallows vydrží čerstvé maximálně 4-12 týdnů. Po otevření doporučujeme uschovávat na suchém místě do 20 stupňů. Vždy se snažte balíček uzavírat, nebo marshmallows skladovat v uzavřeném obalu, aby neokorali.

Marshmallows jsou "vlhké" nebo lepkavé

Malé kapičky v uzavřeném sáčku vznikají kondenzací cukru při změnách teplot, jedná se tedy o přirozenou vlasnost cukru. Po otevření obalu stačí marshmallounky "vykoupat" v moučkovém cukru a budou jako nové :) Snažíme se tomuto nepěknému vzhledu samozřejmě předejít, aby Vám dorazili v dokonalém stavu.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: